Biografens ikon HEM OM OSS FRÅGOR & SVAR HYR LOKAL FACEBOOK

HYR LOKAL

Vi har tre lokaler som kan hyras för studiecirklar, konferenser mm. För att boka lokaler kontakta Thomas Hall på 076-802 67 44 eller skicka ett mail till info@monsterasbio.se


HÄRADSSALEN:
Detta är biosalongen som kan hyras till teaterföreställningar, föreläsningar, bildvisning mm. Om så önskas kan bioduken användas för att projicera presentationer mm. Salen rymmer 103 sittande personer.

B-SALEN:
Samlingslokal som kan användas till det mesta. Studiecirklar, gympa, yoga, barnkalas, middagar mm. Salen rymmer 50 personer. Till salen finns det ett fullutrustat kök med industridiskmaskin som diskar på 1-2 minuter

C-SALEN:
Ett mindre rum som är anpassat för styrelsemöten och andra planeringsmöten. Finns plats för 8-10 sittande runt samma bord.

BARNKALAS:
Hyr våra lokaler för ett barnkalas. Vi är flexibla och sätter ihop paket med bra pris. Upplägg för ett barnkalas är oftast att barnen öppnar paket och äter något i vår lokal B-salen och sedan reserverar vi en egna platser i biosalongen där fördelsedagsbarn och kompisar sitter. Barnen kommer då direkt in i salongen 10 minuter innan filmen börjar och får dricka och popcorn i priset. Alla saker kopplade till kalaset kan förvaras i lokalen under filmen och hämtas när filmen är klar.

AFTER WORK:
Avsluta arbetsdagen med en after work. Vi är flexibla och sätter ihop paket med bra pris. Upplägg för ett AFTER WORK kan se ut på många olika sätt men kan ex starta i vår lokal B-salen med lite dricka och mingel och sedan reserverar vi era platser i biosalongen där arbetskamrater sitter. Ni kommer då direkt in i salongen 10 minuter innan filmen börjar och får dricka och popcorn i priset. Vi erbjuder en trevlig after work efter era önskemål, med alkoholfri dryck.

BILDER PÅ LOKALERNA

HÄRADSSALEN:

Bild på ... Bild på ... Bild på ...

B-SALEN:

Bild på ... Bild på ... Bild på ...

C-SALEN:

Bild på ... Bild på ...